Hier ziet u zaterdag uitreiking prijs

De Willem Sluiter Prijs wordt op zaterdag 18 september uitgereikt. De rechtstreekse uitzending hiervan kunt u volgen op deze pagina. De uitreiking heeft plaats in de Oude Mattheuskerk in Eibergen en begint om half drie ‘s middags.

Juryvoorzitter Diana Abbink maakt deze middag bekend wie van de tien genomineerden wordt bekroond, vanwege zijn of haar verdiensten voor de streek. De winnaar ontvangt uit haar handden 5000 euro en een door de beeldhouwer Anton ter Braak vervaardigde penning. Vanwege de nog geldende coronamaatregelen kan deze middag naast genomineerden en andere genodigden slechts door een beperkt aantal belangstellenden worden bijgewoond. Daarom is het bestuur van de organiserende Stichting Fonds Willem Sluiter blij dat met hulp van vrijwilligers van de kerk een livestream beschikbaar is, zodat iedereen toch alles mee kan maken van deze bijzondere dag voor de Achterhoek.

Kun je het de livesteam niet zien, bekijk deze dan direct op YouTube.

Het programma voor de prijsuitreiking ziet er als volgt uit:

14.00 uur: Ontvangst genomineerden en gasten

14.30 uur: Start uitreiking, met welkom woord door voorzitter FWS, Arie Ravesloot

14.45 uur: muzikaal intermezzo

14.55 uur: Diana Abbink, voorzitter jury met introductie op juryrapport en uitreiking prijs en penning                                         

15.15 uur: woordje prijswinnaar

15.30 uur: Mogelijkheid tot feliciteren en persmoment, drankje/hapje.

16.00 uur: Einde bijeenkomst.